Of het nu samen met getuigen op het stadhuis is of met een grote kring van familie en vrienden op een luxe landhuis, jullie bruiloft is speciaal. Het is een dag die je ‘niet even over doet’, een dag waarvan je wilt genieten, een dag waarop je wilt ontspannen. Een dag waar je nog heel lang met heel veel plezier aan terug wilt denken.

Een bruiloft is geen dag als alle anderen maar een bijzonder, eenmalig en uniek moment. In de maanden, weken of dagen voor de bruiloft heb je naar dit moment toegeleefd en heb je waarschijnlijk met veel zorg en aandacht alle voorbereidingen gedaan. Je hebt kleding uitgezocht waarin jij je mooi voelt, je hebt een plek uitgekozen waar jullie je prettig voelen en goed nagedacht over de mensen die je op deze dag om je heen wilt hebben. Het kiezen van een trouwfotograaf waarbij je je goed voelt en waarin je vertrouwen hebt is minstens net zo belangrijk….

Een fotograaf beleeft de dag met je mee, is dicht bij je en zorgt ervoor dat je nog lange tijd na kunt genieten van de vastgelegde sfeer en emoties van jullie dag. Wie wil jij op deze dag steeds bij je in de buurt hebben?

Mijn aanpak

Met ieder bruidspaar plan ik eerst een vrijblijvende kennismaking in. Dit kan een gesprek thuis of op een andere locatie zijn maar het is ook mogelijk met elkaar een loveshoot in te plannen en elkaar zo te leren kennen.

Een volgende stap is het maken van afspraken voor jullie bruiloft. We spreken alvast jullie (voorlopige) wensen door, jullie maken alvast een (voorlopige) keuze voor een fotopakket en we zetten de trouwdatum vast.

Zo’n drie weken voor de bruiloft plannen we een nieuwe afspraak in. Dit kan telefonisch, via videocall of face to face. Tijdens deze afspraak spreken we de dagplanning door en maken we de voorlopige pakketkeuzes definitief.

Op de bruiloft ben ik ruim op tijd aanwezig en vind ik het vooral belangrijk dat jullie genieten. De fotoreportage is het moment dat jullie nog even samen in alle rust en stilte kunnen genieten van elkaar, het moment voordat ‘de storm’ losbarst. Ik vind het dan ook enorm belangrijk dat jullie tijdens de reportage genieten van elkaar, plezier hebben met elkaar en jullie mooi en ontspannen voelen. Tijdens de rest van de dag leg ik op journalistieke wijze de sfeer, emoties en onderdelen van de dag vast. Het is jullie dag en mijn taak om alles vast te leggen zodat jullie achteraf keer op keer kunnen genieten bij het kijken van de foto’s.